Alltid aktuell med digital produkt­katalog

Webbplats – TUBI System

TUBI System tillverkar fett och fettsprutor med leverans till företag och grossister i hela Sverige. Internetmedia har utvecklat ett system för smidig hantering av produkt­informationen online.

Kombinerad webbplats och produktkatalog

Smarta funktioner för varje produkt

Webbplatsen presenterar alla de fettsprutemodeller och tillbehör som TUBI System tillverkar. Med ett stort sortiment gäller det att kunden hittar rätt. Webbplatsen är därför uppbyggd på tydliga kategorier och underkategorier och snabb navigering mellan närliggande produker. Varje produkt har en egen sida, med produkinformation, tekniska data och säkerhetsdatablad att ladda ner. Sidan kan delas till andra via e-post eller sociala medier, skrivas ut, eller laddas ner som ett produktblad eller en hel produktkatalog.

Ett personligt intryck på den industriella tillverkningen

Den nya responsiva webbplatsen utstrålar den kunskap, yrkestolthet och det kvalitetstänk som finns hos TUBI System. Med stora bilder lyfts den egna tillverkningen i de jämtländska lokalerna, och människorna bakom fettsprutorna får komma fram.

Vårt uppdrag

Idé och koncept, formgivning av responsiv webbplats med produktatalog. 

Projektgrupp

Kristina Orjala, webbdesign och produktion • Kalle Brisland, webbutveckling • Peter Semb, digital rådgivning

Resultat

Smidig katalog för både företaget och kunderna

Funktionen "Skapa produktblad" låter besökaren enkelt skapa en personlig produktkatalog, med hela sortimentet, någon produktkategori eller en enskild artikel. På så sätt kan potentiella kunder själva besöka webbplatsen och hämta den information de önskar, från en produktkatalog som enkelt kan hålls uppdaterad i och med att den är en digital spegling av webbplatsens information.

Behöver du en special­utvecklad lösning till din webbplats?