Internetmedia

Digital byrå i Östersund

I nära dialog med dig skapar och utvecklar vi ditt företags identitet, attraktionskraft och lönsamhet för att säkerställa maximal affärsnytta. 

Vi stärker din digitala närvaro

Digitalbyrå i Östersund

Med 15 år som digitalbyrå har vi den erfarenhet och kompetens som krävs och kan erbjuda kundanpassade helhetslösningar i både digitala och tryckta medier.

Internetmedia är en digital byrå som hjälper företag och organisationer att skapa och stärka sitt varumärke för ökad försäljning och starkare digital närvaro. Våra affärsområden kan sammanfattas inom webb, print, mobil kommunikation och systemutveckling. Vi arbetar bland annat med projektledning, strategi, analys, grafisk formgivning, webbdesign, webb­utveckling, systemutveckling, integration och sökmotoroptimering.

Långsiktiga kundrelationer

Vi strävar efter långsiktiga och utvecklande relationer med våra kunder varför vi levererar snabbt och med mycket hög kvalitet. Vi vill alltid hålla en personlig dialog med våra kunder under hela projektets gång och anpassar våra lösningar efter företagets och dess kunders behov.

Ett kreativt och sammansvetsat gäng

Vårt produktionsteam är ett kreativt och sammansvetsat gäng med bred kompetens och stor kunskap inom sina respektive arbetsområden. Tillsammans strävar vi efter perfektion och att våra kunder ska bli 100% nöjda med det vi gör. För att nå målet med ett projekt lär vi känna våra kunder, deras behov och företagets målsättning.

Vill du veta vad vi kan göra för dig?