Fler besökare med en optimerad webbplats

Sökmotor­optimering (SEO)

Alla googlar, vilket gör SEO till ett av de främsta verktygen för att öka din besökstrafik. Internetmedia hjälper dig göra din webbplats sökmotor­optimerad och att skapa sökmotoroptimerat innehåll.

Sökmotor­optimering som ger resultat

Vi ger dig förutsättningarna för en välbesökt webbplats

Med rätt semantik, webbverktyg och innehåll kan vi hjälpa dig att få en välbesökt hemsida. Vår kunskap om sökmotoroptimering ger dig förutsättningarna att hamna högt upp i sökmotorernas resultatlistor, utan att du behöver köpa dyra annons­platser.

För att få trafik till din webbplats måste den optimeras så att sökmotorerna hittar den före dina konkurrenters sidor. Vi bygger webbsidor på rätt sätt i ett sökmotorvänligt CMS-verktyg som ger dig förutsättningarna för att hamna högt upp i sökresultaten hos sökmotorerna. För att öka dina chanser ytterligare sökordsoptimerar vi alltid webbplatsen utifrån relevant och aktuellt innehåll.

Ett webbverktyg som lägger grunden för bra SEO

Genom vårt att använda sökmotorvänliga webbpubliceringsverktyg som Site Server CMS och Wordpress kan vi bygga webbplatser med korrekt teknik som lägger grunden för en väl sökmotoroptimerad hemsida. All text och alla bilder på din webbplats indexeras och blir sökbara. Intuitiv och enkel redigering av titlar, sökord och beskrivningar gör det dessutom möjligt för dig som användare att själv sökordsoptimera hemsidan.

Sökordsoptimering som ger resultat

För att göra sökmotoroptimeringen så bra som möjligt måste webbplatsen innehålla relevant och aktuell information. Utifrån det väljer man att fokusera på ett antal ord eller uttryck som ska förekomma på viktiga ställen på hemsidan och sökords­optimerar via titlar och beskrivningar.

Ett stort ansvar ligger också på dig som användare att underhålla sidan. Innehållet och optimeringen måste hållas aktuell för att sidan ska vara levande och inte uppfattas inaktuell av sökmotorerna och besökarna.

Framgångsfaktorer för webbplatser

  • Bygger på modern och korrekt teknik
  • Använder ett sökmotorvänligt CMS-verktyg
  • Sökordsoptimering utifrån relevant och aktuellt innehåll
  • Relevanta länkar till, inom och från webbplatsen
  • Utbildning och rådgivning för dig som kund
  • Varumärkets styrka – talas det om företaget i sociala medier och bloggar?

Vill du hamna högst i sökresultaten?

Joakim och Kristina tittar efter bra sökmotoroptimering