Mobilappar där du styr innehållet

Apputveckling iPhone & Android

En applikation för iPhone och Android är idag en fantastisk möjlighet att knyta dina kunder närmare ditt varumärke. Genom att dynamiskt styra appens innehåll tar du klivet rakt ned i kundens ficka

Nå ut och aktivera dina kunder med en app

Snabb kommunikation via appar

Erbjudanden, nyheter, tävlingar och viktig information direkt i telefonen via en app kan vara effektiv marknadsföring för att knyta dina kunder närmare ditt varumärke. Med en mobilapplikation kan vi se till att du snabbt når dina kunder med information som de annars aktivt måste söka upp.

Kommunikationsapp

Med en kommunikationsapp möter och kommunicerar du med dina kunder. De kan exempelvis logga in med ett konto och göra beställningar och du kan snabbt nå dem med viktig och personlig information. 

Funktionsapp

En funktionsapp är mer tekniskt avancerad. I en sådan kan du exempelvis administrera din hemsida, lägga in tidrapporter, ta emot uppdrag och beställningar m.m.

Site Server App Engine

Med Site Server App Engine kan vi leverera mobilapplikationer med levande innehåll du själv styr i ett enkelt administrationsverktyg. Detta möjliggör att du kan ändra hela appens innehåll utan att användaren behöver uppdatera applikationen.

Har du en idé på en app?

Medarbetere testar en app i en mobiltelefon