Välkommen Jonas Carboo

Ny designer och projektledare

Välkommen till gänget, Jonas Svedestedt Carboo!

Välkommen Jonas

Ny designer och projektledare på Internetmedia

Vi är glada över att välkomna Jonas Svedestedt Carboo som börjar arbeta hos oss från och med idag. Jonas kommer att stärka vårt team som digital designer och projektledare.

I sin roll kommer Jonas att ansvara för design och projektledning av våra webb- och systemutvecklingsprojekt. Jonas kommer att arbeta nära företagets kontorschef och säljteam.

”Jag är glad över att få ansluta till Internetmedia och vara en del av företagets utveckling. Internetmedia är en anrik digitalbyrå med massor av projekt bakom sig och jag ser fram emot att bidra till byråns nya designprojekt och framgångar. ”

Jonas Svedestedt Carboo

Jonas är utbildad i Business Design vid Högskolan för design och konsthantverk på Göteborgs universitet. Han har varit bosatt i Göteborg de senaste åren och bland annat arbetat som inhousebyrå på Göteborgs Pantbank och som konsult i sitt eget företag.

”Vi är mycket glada över att ha Jonas i vårt team. Vi ser fram emot att utveckla vår design till nästa nivå och utveckla webb och digital kommunikation på allra högsta nivå. Vi ser att Jonas tillför den spetskompetens vi behöver i företagets webbuppdrag och även för våra egna SaaS-produkter. Jonas rör sig fritt från tryck till digital kommunikation och webb och UX/UI.”

Joakim Persson, VD Internetmedia och koncernchef IMG

Internetmedia är en fullservicebyrå med fokus på att ge sina kunder digital kommunikation och webblösningar av allra högsta nivå och självklart hjälpa företag att nå sina mål. Vårt team av experter samarbetar nära med både kunder och partners och tar sig tid att fullt ut förstå deras specifika behov för att kunna leverera lösningar som möter dessa. I detta arbete är vi övertygade om att Jonas kommer att visa sig vara en värdefull tillgång för vårt team.

Vill du komma i kontakt med Jonas kan du nå honom via jonas.carboo@internetmedia.se

Välkommen ombord Jonas!

Mer spännande läsning

  • Visselblåsning - för ett transparent och etiskt samhälle

    Visselblåsning, att rapportera om missförhållanden inom organisationer och företag, har blivit en central funktion för att upprätthålla transparens, rättvisa och etik i samhället.

  • Förbered din webb för tillgänglighetskraven inför

    Med den nya svenska lagen (2023:254) om vissa produkters och tjänsters tillgänglighet, tillsammans med EU:s tillgänglighetsdirektiv från april 2019, är det dags för företag att granska sin digitala tillgänglighet. Från och med den 28 juni 2025 kommer kraven som redan gäller för offentliga aktörer att även omfatta den privata sektorn, vilket innebär att digital tillgänglighet blir nödvändig för en rad produkter och tjänster.

  • Har du koll på de nya reglerna för e-handel?

    Syftet med de nya reglerna är att skapa mer transparens genom att bland annat ställa krav på prishistorik. Vi har gjort en lätt översikt över vad förändringarna 2022-09-01 innebär för oss och våra e-handlarkunder.

Vill du ha hjälp att se över dina register och datahantering?