Digital design som leder till affärer

Webbdesign

En professionell responsiv webbdesign är viktig då du snabbt behöver skapa ett förtroende och en bra känsla för din besökare. Designen är en avgörande faktor för besökarens beslut att klicka sig vidare.

Skapar din webbplats fler affärer?

Skapa förtroende

En bra webbdesign bygger på att vi med bild, färg och form möter besökarens förväntningar så att syftet med webbsidan uppfylls. Genom att ta reda på vilken din målgrupp är och vad du vill säga kan vi skapa en design, i linje med företagets grafiska profil, som uppfyller era och era potentiella kunders förväntningar. 

Responsiv design

Alla besökare har olika förutsättningar, oavsett om det handlar om vilken enhet de surfar via eller vilken webbläsare de har. För att kunna skapa förtroende handlar det om att webbsidan ska se bra ut, och fungera i alla skärmstorlekar, upplösningar och de flesta webbläsare.

Fler affärer med CTA

Besöket på din webbsida skall vara så intressant att man som besökare alltid vill surfa vidare och att det alltid finns ett huvudsyfte för varje sida där en så kallad Call to Action (CTA) leder besökaren rätt. Antingen hjälper du besökaren att lära sig något nytt, anmäla sig till ett nyhetsbrev, läsa mer om specifk produkt, beställa eller begära en offert. Webbdesignen blir avgörande för hur besökaren leds friktionsfritt – från att ha landat på webbsidan till att gå vidare till köp eller kontaktsökande.

Välj Internetmedia om du

  • Vill ha en snygg och representativ webbplats för ditt företag eller organisation.
  • Vill att din webbplats ska generera fler affärer.
  • Behöver en webbplats som är lätt att underhålla och uppdatera.
  • Hamnar utanför Googles sökresultat vid sökningar via mobila enheter.

Vill du generera fler affärer via webben?

Medarbetera visar upp webbplats som genererar fler affärer