En investering för fler affärer

Webbutveckling

Webbutveckling där användar­vänlighet, funktion och navigation går hand i hand leder besökaren rätt och ger dig fler affärer. Mätbart och effektivt.

Kan du mäta din lönsamhet?

Webbplatser som leder till affärer

Internetmedia hjälper dig utveckla en webbplats med målet att konvertera besökare till kunder genom väl genomtänkt strategi, en professionell responsiv webdesign och ett intressant och unikt innehåll.

Vi är som bäst när vi får leverera nyckelfärdiga webbprojekt – från idé och strategi till design, webbutveckling och underhåll. Som webbyrå har vi lång erfarenhet av att utveckla och arbeta med webbplatser och vi besitter en bred kompetens inom webb­produktion. Vi ser till att webbdesign, funktion och navigation går hand i hand och leder besökaren till rätt beslut – att gå från besökare till kund.

Webbstrategi för mätbara resultat

För att din webbplats ska göra nytta och generera intäkter är det viktigt att börja med en kravspecifikation. Tillsammans kan vi analysera ditt företags mål och målgrupp för att ta fram en webbstrategi som är bäst lämpad för din verksamhet. Utifrån dina potentiella kunders behov får vi en god förståelse för hur webbplatsen bör vara uppbyggd, se ut och hur den ska fungera för att skapa mätbara resultat.

Användarvänlig webbpublicering

Smart uppbyggnad med med användarvänlig webbpublicering där vi i de flesta webbprojekt använder vi oss av konsultverktyget Site Server CMS eller open source-verktyget Wordpress som webbpubliceringsverktyg.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi ger dig förutsättningarna att nå högt i sökresultaten hos Google genom att utveckla webbplatser med modern och korrekt teknik och att användning av  sökmotorvänliga webbpubliceringsverktyg.

Utbildning och uppföljning

I produktionsfasens slutskede utbildar vi dig personligen i det verktyg för webb­publicering du valt för att du ska kunna arbeta effektivt med din webbplats. Det ingår oftast fri support i verktyget och vi följer alltid upp hur ditt arbete med sidan fungerar och hur vi kan effektivisera ditt arbetssätt.

Välj Internetmedia då du vill

  • Ha en webbplats, liten som stor, med syfte att öka din försäljning.
  • Sälja dina produkter eller tjänster via nätet genom e-handel – tillgängligt och effektivt.
  • Vårda dina kunder via kundspecifika utskick av nyhetsbrev och SMS.
  • Använda webbstatistik för att lära känna dina besökare och mäta din lönsamhet.
  • Skapa ett naturligt flöde med aktuell information från din webbplats via bloggar och pressrum.
  • Skapa ett intranät för att stärka organisationens interna kommunikation och dokumenthantering.
  • Integrera din webbplats med sociala medier, bokningssystem, kundregister, databaser och vädermoduler.

Vill du ha en attraktiv och lönsam webbplats?

Magnus Göransson, systemutvecklare