Välkommen Henrik Wahlstedt

Kontorschef

Henrik kommer att stärka vårt team som kontorschef och ta rollen som huvudansvarig för byråns verksamhet.

Välkommen Henrik

Henrik Wahlstedt – ny kontorschef på Internetmedia

Vi är glada över att välkomna Henrik Wahlstedt som börjar arbeta hos oss från och med idag. Henrik kommer att stärka vårt team som kontorschef och ta rollen som huvudansvarig för byråns verksamhet.

I sin roll kommer Henrik att ansvara för personal, försäljning, projekt och utveckla partnerskap samt stärka kommunikationen med kunder och leverantörer i Sverige. Henrik kommer att arbeta nära företagets befintliga säljteam och partners för att identifiera nya möjligheter och hjälpa företaget att utöka sin närvaro.

Jag är glad över att få förtroendet att leda arbetet på Internetmedia och vara en del av företagets tillväxt. Jag ser fram emot att arbeta med teamet för att bygga vidare på företagets befintliga framgångar och att identifiera nya möjligheter för expansion.”

Henrik Wahlstedt

Henrik har arbetat med försäljning i stora delar av sitt liv. Han har bland annat varit försäljningschef på Östersundtidningar, VD för Meri Textil och Reklam och senast drivit det egna företaget Save Lives Now.

Med sin långa erfarenhet och kunskap är Henrik väl insatt i de unika utmaningar och möjligheter som marknaden erbjuder. Dessutom gör hans omfattande branschkontakter honom till en värdefull tillgång i alla affärsverksamheter.

”Vi är glada över att ha Henrik i vårt team. Den svenska marknaden och det byråns ekosystem av digitala produkter gör att vi har stor potential för tillväxt och Henriks omfattande kunskap och erfarenhet kommer att vara en värdefull tillgång när vi strävar efter att utöka vårt erbjudande.”

Joakim Persson, VD Internetmedia och koncernchef IMG

Internetmedia är en fullservicebyrå med fokus på att ge sina kunder digital kommunikation och webblösningar av allra högsta klass och självklart hjälpa företag att nå sina mål. Vårt team av experter samarbetar nära både kunder och partners och tar sig tid att fullt ut förstå deras specifika behov för att kunna leverera lösningar som möter dessa. I detta arbete är vi övertygade om att Henrik kommer att visa sig vara en värdefull tillgång för vårt team.

Vill du komma i kontakt med Henrik kan du nå honom via henrik.wahlstedt@internetmedia.se

Välkommen ombord Henrik!

Mer spännande läsning

  • Förbered din webb för tillgänglighetskraven inför

    Med den nya svenska lagen (2023:254) om vissa produkters och tjänsters tillgänglighet, tillsammans med EU:s tillgänglighetsdirektiv från april 2019, är det dags för företag att granska sin digitala tillgänglighet. Från och med den 28 juni 2025 kommer kraven som redan gäller för offentliga aktörer att även omfatta den privata sektorn, vilket innebär att digital tillgänglighet blir nödvändig för en rad produkter och tjänster.

  • Har du koll på de nya reglerna för e-handel?

    Syftet med de nya reglerna är att skapa mer transparens genom att bland annat ställa krav på prishistorik. Vi har gjort en lätt översikt över vad förändringarna 2022-09-01 innebär för oss och våra e-handlarkunder.

  • Tillgänglig webb

    Lagen om tillgänglighet för offentlig verksamhet trädde i kraft 23 september 2020 och går ut på att webbplatser och appar ska kunna användas av alla.

Vill du ha hjälp att se över dina register och datahantering?