Vill du vara med och utveckla byrån till nästa nivå?

 

Nu utökar vi vår personalstyrka och rekryterar byråchef till Internetmedia kommunikationsbyrå!

 

Byråchef

Nu utökar vi vår personalstyrka och rekryterar en Byråchef

Sedan tjugo år tillbaka har Internetmedia kommunikationsbyrå framgångsrikt levererat sina tjänster inom digital marknadsföring till sina samarbetspartners. Internetmedias tjänster innefattar webblösningar, intern- och extern webb. Kommunikation inom e-handel/betallösningar. Systemutveckling av digitala produkter/tjänster och extern digital kommunikation via Google Ads. Byrån består av sju medarbetare med bred kompetens inom sina respektive områden. Internetmedia jobbar med kunder på både lokal, regional och nationell nivå. Vi söker dig som vill vara med och utveckla byrån till nästa nivå och arbeta för att utöka verksamheten på den nationella marknaden.

Arbetsuppgifter

I rollen som Byråchef planerar och leder du det dagliga operativa arbetet på kontoret och är direkt underställd VD. Du har ett helhetsansvar över verksamheten vilket innefattar personal, kundkontakter, försäljning, upphandlingar och budget.  Du ansvarar över projekten och arbetsleder dessa fram till leverans. Du är ansiktet utåt och månar om Internetmedias framgångsrika varumärke. Det finns stora utvecklingsmöjligheter i tjänsten och vi söker dig som vill vara med på resan och utveckla Internetmedia till nästa nivå.

Vem är du

Du har god kunskap och förståelse inom kommunikationsbranschen och våra digitala produkter. Du har erfarenhet av ett framgångsrikt ledarskap. Som ledare inspirerar du och skapar förutsättningar för att medarbetarna ska känna delaktighet, engagemang och trygghet i sitt arbete. Du har förmågan att snabbt kunna kan läsa av en uppkommen situation och hantera och leda arbetet i rätt riktning. Som person har du sinne för struktur, ordning och reda samtidigt som du är proaktiv och säljande. Meriterande om du tidigare har erfarenhet av eget företagande och försäljning. Vi värdesätter att du har ett stort nätverk inom näringslivet, lokalt och regionalt.

Kontakt och ansökan

Lön:
Månadslön
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetstider:
Vardagar 08:00-17:00
Arbetsplats:
Storgatan 39, Östersund

Övrig information
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup.

Sista dag för ansökan är 2022-05-31 Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!