Är du vårt nya Wordpressgeni?

Norrlands trevligaste digitalbyrå söker webb­utvecklare som älskar Wordpress, Woocommerce , dricker massor med kaffe och är grym på kod i största allmänhet.

Webbutvecklare med spets inom Wordpress och WooCommerce

Vi söker dig som älskar kod, kod och kod. Sa vi att det är bra att du gillar kod och att koda? Nå ja, du är lösningsfokuserad med en kreativ inställning och vill vara en viktig kugge i en tajt projektgrupp som har jäkligt roligt på jobbet på vårt kontor i centrala Östersund.

Vi tror att du redan idag här erfarenhet av att jobba på byrå och har utvecklat dina kunskaper under några år både på byrå och även hemma då webbutveckling är ett av dina stora intressen. Vi tror också att du vill ha ett fritt arbete med stort ansvar och att du på fritiden gillar att åka skidor, skotta snö eller vara på fjället. Därför är Östersund det perfekta stället att bo för dig.

Ditt ansvarsområde och fokus kommer vara på utveckling av webbsidor och e-handelslösningar i Wordpress och Woocommerce, men även vara en del av andra grymma projekt.

Självklart vill du utvecklas och har ett eget intresse av att lära dig nya saker och arbetssätt, att tänka utanför boxen och rent allmänt vara en driven problemlösare. Som arbetsgivare ser vi det som vårt ansvar att du får utvecklas, både genom interna workshops och externa utbildningar.

Du är såklart bevandrad inom responsiv design, har en känsla för visuell framställning och vet hur du bygger en smart och modern webbapplikation med rätt struktur, säkerhet och användbarhet. Med andra ord är du grym på HTML, CSS och javascript.

Du kommer att jobba med utveckling och uppdatering av våra kunders webbplatser och applikationer, existerande som nya. Du får stor frihet och möjlighet att ta fram idéer och förverkliga dessa i våra projekt.

Vi söker dig som

  • Har mycket goda kunskaper i och god erfarenhet av att arbeta med HTML, CSS och JavaScript professionellt.
  • Har goda kunskaper i PHP och har bra erfarenhet av att arbeta med WordPress och Woocommerce, gärna med inriktning mot utveckling av teman och tillägg
  • Förstår humorn i https://userinyerface.com/

Meriterande om du även kan

  • Front end, Back end, Användbarhet, Gränssnitt/design, SEO, JS-ramverk, Databaser/SQL, .NET, Git

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid/deltid. Arbetet är i första hand förlagd på arbetsplatsen men vi arbetar självklart på distans där det krävs. 

Lön

Fast månadslön

Ansökan

Ansökan sker via formulär längre ned på sidan. Vi intervjuar fortlöpande via Teams och kan avbryta anställningsprocessen om vi hittar den person vi söker.

Skicka in din ansökan

Svara på frågorna i formuläret för att söka tjänsten hos oss. Genom att ansöka godkänner du att vi sparar informationen under rekryteringsprocessen.

Vilken erfarenhet har du som utvecklare?

Vad kan vi uträtta tillsammans?

Inom vilka områden är du grym?

Några snabba

Bifoga nåt som övertygar oss

Någon länk du vill visa?

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående tjänsten?

Kontaktperson

Johan Lindström
Creative director & teamledare