Jonas Häggman

Praktikant inom digital design

"Med roliga och varierade uppgifter har jag fått en god inblick över hur designyrket kan gå till – vilket var förhoppningen med praktiken"

Praktik inom digital design
Praktik från Högskolan i Kristianstad
Jonas in action

Praktik inom digital design

Jonas om praktiktiden

"Jag läser Digital design via högskolan Kristianstad på distans. Under min utbildning har jag flertal gånger fått chansen att arbeta med olika typer av designprojekt - allt från grafisk formgivning, webbdesign, samt UX för att försöka forma så goda användarupplevelser som möjligt.

Min praktiktid (VFU) här på Internetmedia har varit otroligt rolig, lärorik och återigen ROLIG. Jag har arbetat med många olika arbetsuppgifter, där jag haft ansvar för egna projekt samt deltagit i produktionsarbetet tillsammans med Internetmedia. Tack vare dessa varierade arbetsuppgifter så upplever jag nu att jag fått en god inblick över hur designyrket kan gå till, vilket var mina förhoppningar inför min praktik. 

Det roligaste med min praktik har varit att lära känna kämparna på Internetmedia. De är ett väldigt sammansvetsat och roligt gäng som gett mig ett gott stöd genom hela praktiken. Det har inte gått en dag utan skratt och lärdomar. "

/Jonas

Internetmedia om Jonas

Från dag ett klev Jonas in som en naturlig del av arbetsgruppen och har sedan dess varit ett grymt tillskott, både i de vardagliga uppgifterna och i den kreativa processen som för oss framåt i våra projekt.

Jonas är oerhört driven och tacklar alla uppgifter på ett fantatiskt sätt vilket gör att det blir minst lika lärorikt för vår del!

Vill du praktisera hos Internetmedia?

Kontaktperson

Henrik Wahlstedt
Praktikansvarig

 
Henrik Wahlstedt