Tilda Berkö

Praktikant grafisk formgivning

"Mina förväntningar på dessa veckor är att få chansen att djupdyka i allt som heter webbdesign."

Praktik inom grafisk formgivning

Grafisk Design och Kommunikation

Tilda Berkö studerar Grafisk Design och Kommunikation på Mittuniversitetet i Sundsvall. Tilda kommer finnas på plats som praktikant hos Internetmedia fram tills slutet av april. Hon är snart 24 år och bosatt i Sundsvall, men ursprungligen kommer hon från Östersund.

"Det känns toppen att få komma hit och prova på arbetslivet inom branschen, och dessutom få tillbringa lite tid i hemstaden under våren. Jag skulle inte kalla mig själv en vintermänniska men njuter av att vara ute i den jämtländska vårvintern som är på väg, och när jag är ledig och solen skiner så sticker jag gärna iväg till fjällen för lite skidåkning.

Inom området grafisk design har jag mest ägnat mig åt illustration och förpackningsdesign, och min förkärlek för pyssel har gjort att jag är bra på att jobba praktiskt med händerna ihop med penna, papper och skärkniv. Men nu är jag peppad på att rikta fokus på att lära mig mer om webb!

Mina förväntningar på dessa veckor är att få chansen att djupdyka i allt som heter webbdesign och att bredda mina kunskaper inom den digitala formgivningen vad gäller både layout och användarvänlighet. Att dessutom få konkret insyn i hur yrket fungerar i praktiken och inte bara i kurslitteraturen ska bli himla spännande! Hoppas vi ses!

Frågor om praktik?

Johan Lindström
Creative director & teamledare
johan.lindstrom@internetmedia.se
063 - 701 08 12

Vill du praktisera hos Internetmedia?

Kontaktperson

Henrik Wahlstedt
Praktikansvarig

 
Henrik Wahlstedt