Luta dig tillbaka med vårt trygghets­avtal

Låt oss sköta om din webb!

Har du en webbsida som inte är uppdaterad? Har du annat som känns viktigare? Med ett trygghetsavtal hjälper vi dig med de saker du tycker är svåra eller inte har tid med.

Det du tycker är svårt tycker vi är enkelt

På Internetmedia har vi all den kompetens som du behöver – designers, programmerare, fotografer och strateger. Vi är experter på webb och digital marknadsföring och kan hjälpa dig till ett fast månadspris. 

Varför?

Du kan lita på oss och känna dig trygg med att din webb kommer att hålla kvalitet och kännas ”up to date”. 

Vi kommer inte att jaga dig eller kräva att du levererar material till något visst datum. Du kan i stället lugnt luta dig tillbaka och fokusera på resten av din verksamhet. Genom att ge oss fria tyglar med din webb så kommer du få en bra produkt utan att själv behöva lägga tid på det om du inte vill. Vi håller sajten aktuell och ser även över dina andra kanaler om du låter oss. Vi finns där som en rådgivare och producent som hjälper dig att se så bra ut som möjligt.

Har du egna önskemål eller idéer finns vi naturligtvis här som ett bollplank och hjälper dig att ta idén i mål och producera innehållet. Du får en egen rådgivare som du kan ringa direkt till, som tar hand om din webbplats och ger den all kärlek den behöver. Som rådgivare kan vi också hjälpa vi dig att producera innehåll till Facebook eller andra marknadsföringskanaler – vi finns här för att bidra med vår kunskap och hjälpa dig och ditt företag att se bra ut.

Hur funkar det?

Du kan när som helst under avtalsperioden skicka in material som du vill ha inlagt eller justerat på din webbsida. 

Du får också en påminnelse varje månad om att vi finns där om du behöver oss. 
Har vi inte hört någonting från dig den senaste månaden så gör din personliga rådgivare/producent de förbättringar som vi tycker är bra för din webbplats (eller övriga kanaler). 

Vi rapporterar sedan varje månad vilka förbättringar vi gjort, oavsett om vi lagt in innehåll utifrån dina önskemål eller om vi gjort insatser på eget initiativ. På så sätt får du koll på vad vi bidrar med, även om det sker under motorhuven på din webblats.

Vad kostar det?

Trygghetsavtal Bas, 995 krTrygghetsavtal Plus, 1995 krTrygghetsavtal Pro, 3995 kr
1 timme varje månad2 timmar varje månad4 timmar varje månad
Vi gör justeringar eller lägger in material du önskarVi gör justeringar eller lägger in material du önskarVi gör justeringar eller lägger in material du önskar
Resterande tid lägger vi på att förbättra webbplatsen Resterande tid lägger vi på att förbättra webbplatsen Resterande tid lägger vi på att förbättra webbplatsen
Månadsrapport om vilka insatser som gjorts, på ditt eller vårt initiativMånadsrapport om vilka insatser som gjorts, på ditt eller vårt initiativMånadsrapport om vilka insatser som gjorts, på ditt eller vårt initiativ
Halvårsrapport med statistik för webbplatsenKvartalsrapport med statistik för webbplatsenMånadsrapport med statistik för webbplatsen
Personlig rådgivarePersonlig rådgivarePersonlig rådgivare
 Vi ringer dig varje kvartal för en avstämning.Vi ringer dig varje månad ör en avstämning.
   Workshop som mynnar ut i en årsplan med strategi för webben och eventuella övriga kanaler

Alla priser exkl moms.

Vill du ha hjälp att uppdatera webben?

Kontakta vår säljare

Peter Semb