Ta kontroll över din närvaro på webben

Site Server CMS

Med Site Server CMS tar du enkelt  fullständig kontroll över din webbplats, driver lyckad e-handel och genom nyhetsbrev och SMS kommunicerar med dina besökare och kunder.

Webbupp­datering ska vara enkelt

Allt under samma tak

Det bästa med Site Server CMS är att du redigerar din webbplats, lägger till produkter i din webshop, analyserar statistik och skickar nyhetsbrev och SMS från ett och samma ställe. Vår strävan är och har hela tiden varit att dina normala datorvanor ska räcka som förkunskaper.  

  • Enkel redigering direkt på sidan. WYSIWYG (What you see is what you get).
  • Webbaserat verktyg – ingen installation krävs.
  • Tydlig och enkel hantering av text och bilder.
  • Flexibelt verktyg som uppdateras kontinuerligt med nya och förbättrade funktioner.
  • Webbpubliceringsverktyget är säkert och har ingen öppen källkod.

Enkel och snabb uppdatering

Att arbeta med ett enkelt och intuitivt webbpubliceringsverktyg är avgörande för att sköta sin webbplats och en förutsättning för att orka uppdatera den regelbundet. Det krävs ingen lång och avancerad utbildning för att kunna hantera verktyget. Du uppdaterar enkelt företagets webbplats direkt i webbläsaren, oavsett var du befinner dig.

Användarvänligt webbverktyg

Du behöver varken vara designer eller programmerare för att uppdatera din hemsida med text och bildinnehåll. Du lägger bara in ditt innehåll där du vill ha det. Du kan även förändra en sida och visa den internt innan du publicerar den på webben. Inget förändras alltså för besökaren innan du är klar med dina ändringar.

Flexibelt och kundanpassat

Site Server är utvecklat för att underlätta det dagliga arbetet för användaren. Det utvecklas kontinuerligt och den senaste versionen av webbpubliceringsverktyget ingår alltid i din licens. En trygghet som kommer både befintliga och nya kunder tillgodo. Våra kunders önskemål om nya funktioner och moduler ligger också till grund för vidareutveckling.

Ett säkert webbpubliceringsverktyg

Site Server CMS ägs och förvaltas av Site Server Sverige AB. Ingen annan. Det betyder att illvilliga hackers inte har tillgång till koden.

Extern och intern kommunikation

Webbpubliceringsverktyget är utvecklat för att både hantera din externa webbplats och eventuellt intranät eller extranät. Via säkra inloggningar är det fullt möjligt att komma åt det som ligger på intranätet oavsett vart du befinner dig. Du kan även ge era återförsäljare eller kunder en egen inloggning till ett extranät, där ni visar information som bara rör dem.

Vill du veta mer om Site Server CMS?

Magnus arbetar i Site Server CMS