Se arkitektens vision bli till verklighet

Webbplats – Månsson & Hansson

Bakom varje byggnad finns en tanke kring både form och funktion. Se ritningen bli till en verklig byggnad på Månsson & Hanssons nya webbplats.

Månsson & Hansson

Visualisering av vägen från ritning till färdig byggnad

Stärka företagets ansikte utåt

Månsson & Hansson är konsultföretaget som står bakom många av de byggnader vi möter dagligen i Östersund – förskolor, skolor, äldreboenden och kontorslokaler. Med snart 50 år inom konstruktion och arkitektur var det viktigt att deras webbplats utstrålar den erfarenhet, kompetens och kvalitet som genomsyrar företaget, både för att få nya uppdrag och för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Form följer funktion

På deras webbplats har vi jobbat med berättande texter tillsammans med stora visuella bildelement, för en känsla som påminner om ett arkitektur- och inredningsmagasin. Med rena ytor, räta linjer och ett stabilt uttryck får Månsson & Hanssons själ komma fram – där "form följer funktion". 

På webbplatsens startsida kan besökaren med en enkel knapptryckning se ritningen bli till verklighet. Enkelt men spännande, precis som en riktigt bra byggnad.

Vårt uppdrag

Idé, koncept, design, webbutveckling, content.

Projektgrupp

Kristina Orjala, webbdesign • Kalle Brisland, webbutveckling • Joakim Persson, digital rådgivning

Månsson & Hansson

Är du intresserad av hur din verksamhet kan visualiseras på webben?

Våra formgivare och utvecklare älskar att sätta tänderna i nya spännande uppdrag. Kontakta oss så spånar vi tillsammans över en kaffe!