Molnbaserat system för målstyrning

System­utveckling till Vinna Matchen

Internetmedia har förtroendet att sedan många år utveckla och förvalta Vinna Matchens mål­styrningssystem för företag och organisationer.

Vinna Matchen
Vinna Matchen
Vinna Matchen

Systemet som påverkar resultatet i vardagen

Snabbt att komma igång och tydliga mätbara resultat

Ett bra koncept skall gå att införa snabbt och ge tydliga mätbara resultat. Med Vinna Matchen är du snabbt igång och påverkar resultaten i vardagen. Visionen är att alla medarbetare, vid arbetsveckans slut, skall veta om deras lag vunnit sin match. Att Vinna Matchen handlar inte om att vinna mot någon annan utan om att nå resultat utifrån sin egen målbild.

Internetmedia har under många tillsammans med Vinna Matchen tagit fram och vidareutvecklat produkten, som nu används av i den dagliga verksamheten i många organisationer inom industri, marknad, bemanning och vård och omsorg.

Vårt uppdrag

Systemutveckling

Projektgrupp

Magnus Göransson, utveckling • Anders Wickman, utveckling • Joakim Persson, digital rådgivning och projektledning • Johan Lindström, design

Referensutlåtande

"Internetmedia gör sitt allra bästa för att förverkliga din dröm"

Vi på Vinna Matchen hade för några år sedan en idé om att skapa ett molnbaserat målstyrningssystem för företag och organisationer. Vi tog kontakt med Internetmedia och fick direkt kontakt med det team som sedan dess jobbat med oss. Idag har vi ett fantastiskt system som används av små och stora företag men även kommuner runt om i Sverige. 

Internetmedia har från början varit lyhörda och duktiga på att förstå oss och våra kunders behov. Dom är kompetenta och noggranna och levererar alltid utan buggar och strul. Projektgruppen har alltid varit tillgängliga med stor vilja att lösa våra akuta behov och framförallt är dom lättsamma och trevliga att jobba med.

Jag kan varmt rekommendera någon annan med en ide att ta kontakt och anlita Internetmedia. Jag kan garantera att dom kommer göra sitt allra bästa för att förverkliga den dröm du har. Det har dom gjort för oss.

Olof Rentzhog
VD/Partner, Vinna Matchen

Vinna Matchen
Vinna Matchen
Vinna Matchen

Har du en dröm du vill förverkliga?

Vårt utvecklarteam älskar att sätta tänderna i nya uppdrag. Kontakta oss så hjälper vi dig att översätta din idé till ett riktigt system.