Showroom för jakt- & fiske­intresserade

Showroom för butik

Med webben som ett show­room, visar Ekbergs Fiske & Fritid utvalda produkter ur sortimentet samtidigt som de inspirerar till frilufts­aktiviteter och bjuder in besökaren till deras butik i Vemdalen. 

Design och funktion

Ekbergs Fiske & Fritid

Mitt i hjärtat av härliga Härjedalen, i skid- och vintersportmetropolen Vemdalen, hittar du Ekbergs Fiske och Fritid – ett familje­företag med unikt utbud av fiske-, fritids- och jaktprodukter. 

Internetmedia har under flera år arbetat med Ekbergs och deras webbplats. I en tid av e-handel och priskrig online ville Ekbergs tänka annorlunda och i stället för att ha en traditionell webbshop ville de använda sin webbplats för att visa upp vad som gör deras butik unik – det handplockade sortimentet, service­känslan och deras genuina intresse för fiske och friluftsliv.

Showroom visar favoritprodukterna

Internetmedia har under 2017 förvandlat hela webbplatsen till ett showroom där Ekbergs kan presentera några utvalda produkter ur sortimentet tillsammans med produkt­recensioner, fisketips och inspirerande bilder från friluftsäventyr.

På ett personligt sätt kan Ekbergs berätta om sina favorit­produkter (och om hur stora fiskar de har fångat) – precis som de gör när besökarna kommer in i butiken i Vemdalen.

Vårt uppdrag

Idé och koncept, formgivning och utveckling av responsiv webbplats. 

Projektgrupp

Kristina Orjala, webbdesign och produktion • Kalle Brisland, webbutveckling • Peter Semb, säljare och projektledare

Vill du också ha en inspirerande webbplats?