"När benet kapades började mitt liv"

Webbplats med film – Sonia Elvstål

Vi har hjälpt Sonia med en säljande webbplats med presentationsfilm för henne och hennes föreläsningar.

Sonia Elvstål på gymmet

Referensutlåtande

"Jag har lugnt kunnat luta mig tillbaka och sett när min hemsida förvandlats till den säljare jag saknat under många år.

Redan ett par veckor efter att den nya hemsidan publicerats så har jag sett en stor förbättring och har redan fått en större bredd av kunder.

Nu när min hemsida säljer bättre så kan jag fokusera på det jag brinner för mest. Att inspirera andra människor!"

Sonia Elvstål

Design och funktion

Säljande webbplats

Sonia är en inspirationsföreläsare som blandar humor med allvar. Hon tog en hemsk olycka och förvandlade den till det bästa som har hänt henne. För att kunna fokusera på sitt riktiga jobb, att inspirera, så behöver hon ha en webbplats som fungerar som hennes säljare.

Vi på Internetmedia har försökt fånga Sonias sprudlande personlighet och presentera hennne på ett sätt som inspirerar kunden till att vilja veta mer och vilja boka eller besöka hennes föreläsningar. Därför har vi gjort det lätt att begära offert och hitta till kontaktuppgifter.

Film

För att göra Sonia mer levande presenterar hon sig själv på webben genom en film, där hennes inspirerande energi lyser igenom. Direkt intill filmen finns möjligheten att gå vidare med offertförfrågan.

Grafisk formgivning

I webbsidans design har vi spunnit vidare på formen på Sonias bok När benet kapades började mitt liv, som släpptes 2016. Den vita rena bakrunden och de inspirerande och dokumentära bilderna från Sonias berättelse är ett genom­gående element som knyter samman webbplatsen med boken.

Vårt uppdrag

Idé och koncept, formgivning av responsiv webbplats. 

Projektgrupp

Kristina Orjala, webbdesign och produktion • Kalle Brisland, webbutveckling • Joakim Persson, digital rådgivning

Vill du också ha en säljande webbplats?