Sveriges största företagsgala byter kostym varje år

Webbplats och CRM – Guldgalan

Guldgalan är galan som varje år hyllar handlingskraften och företagsamheten i Jämtland och Härjedalen – en guldkantad heldag med allt från inspirerande föredrag, passionerade pristagare och en glittrande galakväll.

Event – ett annat sätt att tänka

Att bygga webb för event

Att bygga en webbplats för en kund som har sin verksamhet under enbart en dag varje år medför både utmaningar och möjligheter.

Stora delar av året ligger webbplatsen i vila, medan den under en kortare period har en storm av besökare. 

Mycket information ska inför och vid galatillfället presenteras lätttillgängligt och överskådligt. Nominerade, vinnare och dagens program program ska presenteras för att locka och inspirera besökare och all praktisk information ska finnas nära till hands.

Varje år byter webbplatsen dessutom utseende utifrån den aktuella galans tema, som tas fram i samarbete med någon av de andra byråerna i stan.

Aktivera och engagera webbplatsens besökare

En rolig detalj som följt med Guldgalans webbplats länge är nedräknaren. När datument för nästkommande års gala är satt publiceras den klocka som visar antal dagar, timmar, minuter och sekunder som är kvar tills den stora festen går av stapeln. Allt för att besökarna ska aktiveras – räkna dagarna, ladda upp och plocka fram finkostymen.

Inför galan handlar det också mycket om att aktivera besökaren genom att nominera kandidater till de olika priskategorierna som delas ut.

Nyhetsbrev och kontakter – CRM

Internetmedia assisterar också Guldgalan med de många utskick som görs inför och efter galadagen. Tidigare års besökare utgör ett bra kontaktunderlag för vidare marknadsföring och information om nästa års gala.

Vårt uppdrag

Idé och koncept, formgivning och webbutveckling.

Projektgrupp

Kristina Orjala, projektledning och produktion • Johan Lindström, webbdesign och webbutveckling • Joakim Persson, digital rådgivare.

Behöver du en webbplats för ditt event?