Enkla elavtal med Mina Sidor

Webbplats med Mina Sidor – Fyrfasen Energi

Fyrfasen är ett elhandelsbolag i mellansverige som hjälper kunden att hitta rätt elavtal för dig och dina behov. Internetmedia leverar flera smarta tjänster för att underlätta Fyrfasens marknads­kommunikation.

En skidåkare med energi
Fyrfasen energi webbplats i ipad
Mobiltelefon som visar Fyrfasen energis webbplats

Referensutlåtande

"Vi beslutade oss för att satsa på en ny hemsida när vi påbörjade vårt interna arbete med 'Fyrfasen framåt'. Vi ville skapa en hemsida med känsla och fokus på kundnytta, där man oavsett plattform snabbt och smidigt får prisförslag och hittar enkla vägar att kunna bli kund hos oss. Fyrfasen valde att göra denna satsning tillsammans med Internetmedia, ett val av samarbetspartner som vi idag är nöjda med nu när vår nya hemsida står klar.Under hela projektperioden upplevde vi ett stort engagemang och en dialog för att hålla en pressad tidsplan, vilken hölls hela vägen.Internetmedia har ett kompetent och dedikerat gäng med kundens affär i fokus.

Vi på Fyrfasen energi kan varmt rekommendera Internetmedia och deras medarbetare."
Jonas Prytz, Marknad/Sälj
 

Kommunicera och konvertera

Digital strategi

Internetmedia har sedan 2009 ansvarat för Fyrfasens webbplats med vidareutveckling och modernisering av funktionaliteten med jämna mellanrum.

Senast under 2016 gjorde vi en mobilanpassning och redesign av hela webbplatsen och kundens Mina Sidor. Internetmedias uppdrag var att skapa en attraktiv plattform med smidiga kontaktvägar för Fyrfasens befintliga och potentiella kunder och samtidigt möjliggöra för besökaren att enkelt kunna teckna ett personligt anpassat elavtal.

Smidig kundkontakt

När man tecknar ett elavtal är det mycket som är viktigt att ta ställning till. Vår grundtanke har därför varit att skapa en webbplats där det ska vara enkelt för besökaren att hitta pris och få den information som behövs för att kunna teckna ett elavtal. På så sätt förenklas kundkontakten och stora delar av trycket på Fyrfasens kundservice försvinner, genom att kunderna guidas rätt redan på webben.

Kunden möts av ett formulär redan på startsidan där det går att fylla i sina uppgifter och räkna ut sina egna aktuella elpriser och därifrån gå vidare till att teckna önskat avtal.

Det ska vara lätt för besökaren att navigera och hitta villkor och relevant och närliggande information. Relaterade länkar knyter ihop innehållet och underlättar för kunden i alla steg i tecknandet av avtal.

Mina Sidor

Webbplatsen har även avancerad tjänst för "Mina sidor" som tillåter kunden att hålla koll på sina elavtal och följa hela sin elförbrukning dag för dag.

Vi på Internetmedia har många års erfarenhet att jobba med webbplatser för el­handels­företag och nätbolag. Vi har även unik kompetens som innefattar elhandel och kunskap om hur CS Transmission kopplat till Mina Sidor fungerar.

Välkommen att surfa in på Fyrfasens hemsida och kika eller kontakta oss så berättar vi mer om de lösningar vi tagit fram i projektet!

Vårt uppdrag

Idé, webbdesign, utveckling av webbplats och Mina Sidor med visning av elförberukning, avtal och anläggningar, sökmotoroptimering, Teckna Avtal-modul.

Projektgrupp

Kristina Orjala, projektledning och produktion • Johan Lindström, webbdesign och produktion • Anders Fornwall, webbutveckling • Anders Wickman, webbutveckling • Joakim Persson, säljare & digital rådgivare.

Vill du också öka din försäljning?