Eldrimner

Webbplats till Eldrimner

Vi har haft ett kreativt och roligt arbete tillsammans med Internetmedia som hjälpt oss att förnya vår webbplats eldrimner.com. 

Ett långt givande samarbete

Den nya versionen

Den nya versionen innehåller en rad tekniska och grafiska förändringar som vi är supernöjda med. Vi tycker om helheten och vi gillar att vi har fått snabbare navigering och snygga sidor.

Vi har jobbat med Internetmedia sedan 2006

Vår nya sökfunktion för Eldrimners kurser och utbildningar gör det enklare och smidigare för alla besökare att hitta rätt och är något som vi är extra glada för. Eldrimner är ett nationellt resurscentrum för mathantverk och för oss är det viktigt att kunna nå ut till så många som möjligt och förmedla kunskap. Vi vänder oss först och främst till mathantverkare i hela landet och till de som är intresserade av hantverksmässig förädling inom mejeri, charkuteri, fiskförädling, bageri, och förädling av bär, frukt och grönsaker.

Under arbetets gång har vi haft en mycket bra dialog med Internetmedia. Samarbetet har flutit på med ett bra upplägg, enkla kontaktvägar, stor lyhördhet och flexibilitet.  Att ha en projektledare hos vardera parten var ett bra koncept som passade oss.  Vi har jobbat med Internetmedia sedan 2006 och det har varit värdefullt att de är insatta i vår verksamhet. Stort tack Jocke, Maria, Anders och Johan för ett mycket gott samarbete.  Eldrimner kan med glädje ge Internetmedia och dess medarbetare våra varmaste rekommendationer.

Referensperson

Catharina Andersson
webbredaktör på Eldrimner
www.eldrimner.com

Vill ni också ha en trygg partner för webben?