Eldrimner

Mobilapp Eldrimner

Appen Mathantverk visar vägen till fler än 1300 mathantverkare runt om i Sverige. Det gör den till Sveriges största samlingsplats för små matproducenter och gårdsbutiker.

Mobilappen Mathantverk

Internetmedia har visat stort engagemang och kunskap

Nu är det enkelt att hitta fram till alla gårdscharkuterister, fiskförädlare, gårds­mejerier, surdegsbagare och marmeladmakare. Med appen Mathantverk kan du planera din egen matresa och söka matproducenter nära dig. Ta in koordinaten i telefonens gps, ta bilen eller cykla, och en värld av god mat öppnar sig. Ta också chansen att lära känna människorna bakom hantverket. Appen laddar du ner gratis från App Store och Google Play.

Internetmedia har visat stort engagemang och kunskap under utvecklingstiden. De har också gett bra service och sett till att tidplanen hållit, trots kort tid till förfogande.
 
Eldrimner – nationellt resurscentrum för mathantverk hjälper mathantverkare, i starten såväl som i utvecklingen av företaget, genom rådgivning, kurser, studieresor, utvecklingsarbete och erfarenhetsutbyte. Allt för att det svenska mathantverket ska blomstra. Hos oss är företagarna med och formar verksamheten.

Referensperson

Mikael Karlsson
Informatör, formgivare, mässor
mikael@eldrimner.com
www.eldrimner.com

Om projektet

För mer information om arbetet med appen Mathantverk.

Behöver du också en app?