Ramundbergets Alpina AB

Webbplats och bokningssystem

Ramundberget Alpina AB är en skidort som tänker lite annorlunda. Det innebär att vi behöver en aktiv och kunnig kommunikationspartner. 

Webbplats, integrerat bokningssystem och nyhetsbrev

En skidort som tänker lite annorlunda

Ramundberget Alpina AB är en skidort som tänker lite annorlunda. Det innebär att vi behöver en aktiv och kunnig kommunikationspartner. Vi har därför valt Internetmedia som ända sedan 2005 hjälpt oss i vår marknadskommunikation, framför allt med utveckling och lösningar på våra mycket speciella krav på hur vi vill att vår hemsida skall fungera.

Där ingår också integrering av bokningssystem, webbkameror, rekryteringssystem och e-postutskick. Vi använder oss av Internetmedias webbpubliceringsverktyg Site Server, som gör att vi själva kan redigera och uppdatera vår hemsida på ett mycket enkelt och smidigt sätt. Vi använder oss även av Internetmedia för framtagning av annonser, broschyrer och annat tryckt material.
 
Vi i Ramundberget jobbar gärna med Internetmedia då vi tycker de är kompetenta, deras arbete har hög kvalitet samt att de är smidiga, lättsamma och trevliga att jobba med. Vi rekommenderar gärna Internetmedia till andra företag.

Referensperson

Bitte Nilsson
Ramundberget Alpina AB

Behöver du också hjälp med integrationer och bokningssystem?