Provins Insurance AB

Webbplats åt försäkringsbolag

Genom en affärsbekant blev vi rekommenderade att ta kontakt med Internetmedia.

Webbplats

Från första mötet...

Provins Insurance hade under en tid haft många olika interna diskussioner om hur företaget skulle utnyttja internet och bland annat satsa på en ny hemsida. Genom en affärsbekant blev vi rekommenderade att ta kontakt med Internetmedia.

Sagt och gjort och redan vid första mötet så visade dom ett stort intresse för vårt företag och redan från start kommit med kreativa förslag. Vi följde deras förslag och satte upp en tidsplan. Under den tiden upplevde vi stort engagemang, kunskap, god service och tidsplanen höll.

Provins Insurance verkar som försäkringsförmedlare på såväl nationell som internationell marknad och har mötts av enormt positiv feedback på vår hemsida från många olika platser i världen. Det ser jag som ett bra betyg och intresset för vårt företag har växt mer än vi förutspått. Vi hade underskattat vikten av att kommunicera med marknaden via webben. Avslutningsvis vill jag skriva att Internetmedia varit och är en bra partner som vi fortsätter jobba med och vi kan varmt rekommendera företaget.

Referensperson

Jens Jonsson
VD
Provins Insurance AB
jens.jonsson@provinsinsurance.se
www.provinsinsurance.se

Vill du veta vad vi kan göra för ditt företag?