Ditt första steg till fler affärer

Möte & samtal

Boka ett kostnadsfritt möte med oss så lär vi känna varandra och tar fram en plan för hur vi kan utveckla ditt företags webbsida och digitala kommunikation.

Vad behöver du hjälp med?

För att vårt första möte ska bli så givande som möjligt, skulle vi uppskatta om du kortfattat beskriver dina önskemål och behov. Det hjälper oss att förstå hur vi bäst kan stödja dig och att vara väl förberedda inför samtalet.

Om du känner att du inte vet exakt vad du behöver hjälp med just nu, är det helt okej – lämna då bara fältet tomt. Vi kommer att utforska det tillsammans under vårt möte.

Vem är du? ( obligatoriskt )

Hur ser dina önskemål och behov ut? ( inte obligatoriskt )

GDPR

Vad händer med dina uppgifter?

När du kontaktar oss blir du registrerad i vårt kundregister, som används för kundadministration, marknadsföring och verksamhetsuppföljning. Personuppgiftsansvarig för registret är Internetmedia Kommunikationsbyrå i Sverige AB, Storgatan 39, 83133 Östersund.

Kontakta info@internetmedia.se om du har frågor, om du vill begära rättelse av informationen eller om du vill veta vad som är registrerat om dig i registret. Förutom de uppgifter du själv lämnar i din anmälan, registreras endast administrativ information.Övrig information sparas ungefär 1 år för uppföljning och marknadsföring i enlighet med Datainspektionens praxis.

Jag bokar gärna en träff där vi kan lära känna varandra!

Joakim Persson

Projektledare

Joakim Persson