Mycket bra resultat gav rejäl bonus.

Mitt under brinnande coronakris blev det en härlig överraskning för medarbetarna på Internetmedia och Site Server när bolagsresultatet för förra året skulle presenteras. Verksamheten redovisade ett mycket bra resultat för året.

När resultatet pekade på bra siffror tog styrelsen beslut om att ge en extra bonus till sina medarbetare. Det landade i att alla i företaget oavsett roll och erfarenhet fick dela på en pott på 100 000 kr.

Motiveringen var att ledningen på detta sätt vill premiera och motivera personalen på bolagen. Med detta beslut vill vi även attrahera spetskompetens till företagen. Bolagen söker löpande personal med rätt attityd och kompetens som vill bidra till utvecklingen och även då få del av resultatet om det går bra.

  • Det är viktigt att våra medarbetare känner delaktighet och att om vi tillsammans gjort ett bra arbete ska man få del av resultatet, säger koncernchefen Joakim Persson.

Givetvis har det inte alltid gått bra för företagen. Med över 20 år i branschen har det gått upp och ner. Dock har bolagen alltid utvecklat verksamheten med egna pengar och på så sätt skapat en stabilitet och långsiktighet i företagen.

  • Detta är ett viktigt signalvärde anser vi, säger Joakim Persson. Vi vill erbjuda en trygg arbetsplats där man kan utvecklas och må bra. Då är stabilitet och långsiktighet avgörande.   

Internetmedia och Site Server är dotterbolag i företagskoncernen Internet Media Group där även Project Office ingår. För mer information se www.internetmediagroup.se

Kontakt oss för mer information

Joakim Persson

joakim@internetmedia.se

070-6293278

Vill du jobba hos oss?